Terapi

Har du brug for hjælp til stressreaktioner, angst, depression, traumer eller PTSD. Eller er du kørt fast i uhensigtsmæssige mønstre, som er svære at bryde ud af. Så kan jeg hjælpe dig.

Mange af de mennesker, der kommer hos mig, beskriver at de har en masse tanker og følelser der fylder og er svære. De beskriver også en frustration over, at deres krop reagerer på alle mulige måder, der kan være svære at overskue og få til at give mening.

Det kan være en følelse af uro indeni hele tiden, uforklarlige smerter, hjertebanken, sitren eller rystelser, migrænelignende tilstande eller følelsesløshed der kommer og går forskellige steder i kroppen.

Andre beskriver frustrationen over igen og igen at ende i et uhensigtsmæssigt mønster, de ellers gør alt, hvad de kan for at blive fri af. Ofte beskriver de en følelse af ’jeg ved jo godt hvor den er gal, men jeg ender bare hele tiden i det samme alligevel’, eller ’jeg forstår ikke hvorfor jeg ikke bare kan tage mig sammen.’

Mange gange er det gamle erfaringer, vaner og mønstre i vores nervesystem, der gør, at vi bliver ved med at sidde fast i et uhensigtsmæssigt mønster. Mønstre som har udviklet sig over lang tid, men som ikke tjener os længere. Ved voldsomme hændelser, chok og traumer reagerer kroppen med kamp/flugt eller frys reaktioner, de kan sætte sig fast og blive kroniske.

Jeg hjælper dig med at blive mere klar over dine tanker, følelser og handlingsmønstre, og støtter dig i at forandre og udvikle dem, så du kan genfinde glæden og nysgerrigheden, og igen trives i dit liv.

______

Ring til mig på 30115822 eller send en mail til mail@lisebuus.dk for at booke en samtale, eller for at høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig.

 • Akuttider – hjælp her og nu

  Har du brug for akut hjælp, har jeg altid indlagt akuttider. Det betyder, at du som regel kan komme til inden for 1-3 dage ved akut opstået krise.

  Jeg er efteruddannet i chok-/ traumeterapi, og har mange års erfaring med behandling af akutte tilstande som følge af pludseligt opstået tab, chok og traumer.

  Du er meget velkommen til at kontakte mig på 30115822.

 • Kontakt

  Psykolog Lise Buus – mail@lisebuus.dk – tlf: 3011 5822

 • Lær selv at regulere indre uro, overvældelse eller tankemylder.

  Få 5 praktiske øvelser til selvberoligelse – der rent faktisk virker.
  + et huskeark, lige til at have med på farten.

  Du tilmelder dig samtidig nyhedsbrevet.

  Vi hader også spam. Du kan afmelde når som helst.