Om mig

Psykolog Lise Buus

Jeg er autoriseret psykolog (cand.psych.aut.) fra Københavns Universitet og er efteruddannet i chok/traumeterapi. Derudover har jeg en bachelor i ernæring og humanbiologi, og er eksamineret yogalærer og mindfulness instruktør.

Dette giver mig tilsammen et bredt fundament for at arbejde med dine problemstillinger ud fra både de psykiske og fysiske udtryk de har.

Når vi er psykisk ude af balance har vi, i langt de fleste tilfælde, også fysiske symptomer som fx uro i kroppen, hovedpine, hjertebanken, smerter, spændinger, søvnproblemer og fordøjelsesbesvær. Kroppen og psyken hænger tæt sammen.

Jeg har især erfaring med behandling af:

Opvækst-/relationstraumer, angst- og stresslidelser, chok/krise, sorg og tab, selvværds- og identitetsproblemer, samt personlig udvikling.

Jeg er særligt optaget af

Hvordan kroppen og psyken påvirker hinanden, især hvordan vores nervesystem og vores biologiske systemer generelt påvirker psyken og omvendt. Jeg har stor viden og erfaring med nervesystemet, hjerneprocesser, immunsystemet, ernæring og hvordan det spiller sammen med vores tanker og følelser, og inddrager også dette i terapien når det er relevant.

Fagligt trækker jeg på

Bl.a. neuroaffektiv psykoterapi, kognitiv terapi, kropsorienteret traumeterapi/ SE-terapi og den nyeste neuropsykologiske forskning.

Tryg og tillidsfuld kontakt mellem dig og mig er det vigtigste for at give plads til din udviklings-, helings- og forandringsproces. Jeg arbejder derfor løbende med at udvikle og sikre tryg kontakt, så alle sider af dig kan få plads og blive en mere bevidst del af dig.

Jeg deltager løbende i kurser og efteruddannelse for at kvalitetssikre mit arbejde. Det er helt centralt at mit arbejde forbliver opdateret, levende og nærværende. Desuden holder jeg mig løbende opdateret på den nyeste forskning indenfor neuropsykologien.

Jeg er autoriseret af Dansk Psykolognævn, er medlem af Dansk Psykologforening og er underlagt tavshedspligt.

Jeg har ikke overenskomst med sygesikringen. Har du en sundhedsforsikring kan du ofte få dækket behandlingen herigennem. Er du medlem af Sygeforsikring “danmark” kan du ofte også få tilskud derfra.

_______

Ring til mig på 30115822 eller send en mail til mail@lisebuus.dk for at booke en samtale, eller for at høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig.

 • Akuttider – hjælp her og nu

  Har du brug for akut hjælp, har jeg altid indlagt akuttider. Det betyder, at du som regel kan komme til inden for 1-3 dage ved akut opstået krise.

  Jeg er efteruddannet i chok-/ traumeterapi, og har mange års erfaring med behandling af akutte tilstande som følge af pludseligt opstået tab, chok og traumer.

  Du er meget velkommen til at kontakte mig på 30115822.

 • Kontakt

  Psykolog Lise Buus – mail@lisebuus.dk – tlf: 3011 5822

 • Lær selv at regulere indre uro, overvældelse eller tankemylder.

  Få 5 praktiske øvelser til selvberoligelse – der rent faktisk virker.
  + et huskeark, lige til at have med på farten.

  Du tilmelder dig samtidig nyhedsbrevet.

  Vi hader også spam. Du kan afmelde når som helst.