Samtalerne – hvordan foregår et forløb?

Det terapeutiske forløb tager altid udgangspunkt i din aktuelle situation. Nogle forløb er kortvarige og fokuserer på en enkelt problematik. Andre forløb er længerevarende og sigter på et mere dybtgående arbejde med at forstå, forandre og udvikle dybereliggende mønstre og overbevisninger.

Det der bedst underbygger en forandringsproces er, at arbejde med både kroppen og psyken. Det er kropsligt vi mærker følelser, stress og angst, og især nervesystemets måder at organisere sig på ved eksempelvis traumer, stress, angst og depression, har stor indflydelse på hvordan vi trives psykisk. Derfor integrerer jeg i de fleste tilfælde samtaleterapi med elementer fra neuroaffektiv psykoterapi, samt mindfulness. Ved at arbejde løbende med at berolige nervesystemet, bliver der mere overblik og overskud til at arbejde med de problemer du kommer med.

Jeg arbejder især med angst- og stresslidelser, chok, traumer, sorg og tab, selvværds- og identitetsproblemer samt personlig udvikling.

_____

Ring til mig på 30115822 eller send en mail til mail@lisebuus.dk for at booke en samtale, eller for at høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig.

 • Akuttider – hjælp her og nu

  Har du brug for akut hjælp, har jeg altid indlagt akuttider. Det betyder, at du som regel kan komme til inden for 1-3 dage ved akut opstået krise.

  Jeg er efteruddannet i chok-/ traumeterapi, og har mange års erfaring med behandling af akutte tilstande som følge af pludseligt opstået tab, chok og traumer.

  Du er meget velkommen til at kontakte mig på 30115822.

 • Kontakt

  Psykolog Lise Buus – mail@lisebuus.dk – tlf: 3011 5822

 • Lær selv at regulere indre uro, overvældelse eller tankemylder.

  Få 5 praktiske øvelser til selvberoligelse – der rent faktisk virker.
  + et huskeark, lige til at have med på farten.

  Du tilmelder dig samtidig nyhedsbrevet.

  Vi hader også spam. Du kan afmelde når som helst.