Kontakt

Du er meget velkommen!

- Autoriseret psykolog i København, lige ved søerne

Det skal være trygt og rart at komme hos mig. Derfor har jeg til huse i det smukke og hyggelige kontorfællesskab ’La Oficina’ på Frederiksberg. Det ligger helt centralt i København, helt ud mod søerne.

Jeg har et dejligt, lyst kontor med god plads, og gør mig umage for at det skal være et sted du føler dig godt tilpas i. Ofte er det vanskelige tilstande og svære følelser vi arbejder med, og derfor skal rammerne være rare og rolige.

Du kan være tryg ved at det er anonymt at komme hos mig, da det er et kontorfællesskab, der huser mange forskellige virksomheder.

Psykolog Lise Buus

Suomisvej 4, 1. sal
1927 Frederiksberg C
Tlf: 30115822
mail@lisebuus.dk

HUSK 
Undgå at dele personlige oplysninger i e-mails. Forbindelsen er IKKE krypteret.

Parkering:

Der er 2 timers gratis parkering på Frederiksberg. Vær dog opmærksom på at du på Frederiksberg ikke længere kan benytte p-skiven, men skal aktivere en parkerings-app. App’en regner selv de to gratis timer fra.

Offentlig transport:

Kontoret ligger i gåafstand fra enten Forum Metro Station eller Vesterport Station.

  • Akuttider – hjælp her og nu

    Har du brug for akut hjælp, har jeg altid indlagt akuttider. Det betyder, at du som regel kan komme til inden for 1-3 dage ved akut opstået krise.

    Jeg er efteruddannet i chok-/ traumeterapi, og har mange års erfaring med behandling af akutte tilstande som følge af pludseligt opstået tab, chok og traumer.

    Du er meget velkommen til at kontakte mig på 30115822.

  • Kontakt

    Psykolog Lise Buus – mail@lisebuus.dk – tlf: 3011 5822